NYHEDER

SKILTETRÆF I NÆRUM

Lørdag 17. marts kl. 9-15 Nærum Hovedgade 3, 1. Sal

Du indbydes til 7. Skiltetræf i Nærum i Dansk Veteranbil Klub mødelokale, Nærum Hovedgade 3, 1. Sal (over Sommer Automobile Museum). Der er gratis adgang for alle.

På emaljeskiltetræf kan man købe, sælge og bytte gamle emaljeskilte, plakater og andre historiske reklameeffekter. Der sælges kun originale genstande. Ligeledes kan man købe bogen Gadens Blikfang, den nye bog om danske emaljeskilte, som udkom i 2016.

Der er borde hvor man kan sidde, tale, bytte og sælge medbragte skilte. John Juhler Hansen tilbyder gratis vurdering af emaljeskilte.

Hvis du har spørgsmål til Skiltetræffet, kan du kontakte mig på mobil 40 41 60 80 eller mail: john@juhlerhansen.dk

Velkommen til skiltetræf 2018

John Juhler Hansen

BLIKFANG, Danmarks Industrimuseum 8. April 2017 kl. 14.00.

Jeg vil hermed gerne  invitere alle interesserede til  åbningen af skilteudstillingen BLIKFANG, danske emaljeskilte 1886 – 1999. Det foregår  på Danmarks  Industrimuseum i Horsens, lørdag den 8. april 2017 kl. 14.00.

Du kan læse om udstillingen HER

Har du ikke mulighed for at deltage i  udstillingsåbningen, kan du som almindelig gæst besøge udstillingen fra 9. april til 22. oktober 2017. Museet har åbent syv dage om ugen alle dage kl. 11.00 – 16.00.

Har du endnu ikke købt bogen ”Gadens Blikfang” , kan den købes på Industrimuseet, når du skal se udstillingen med emaljeskilte. Eller på forlagets hjemmeside

Jeg vil være tilstede i det meste af udstillingsperioden, hvis der ønskes en grupperundvisning med oplæg. Skriv en mail til mig, så finder vi ud af det.

Venlig hilsen

John Juhler Hansen

Mail: john@juhlerhansen.dk

Mobil: 21322616

SKILTETRÆF 2016 I NÆRUM

Lørdag den 6. oktober 2016 blev der for sjette gang afholdt skiltetræf i Nærum i klublokalet hos Dansk Veteranbil Klub. Vejret var med arrangørerne, en god efterårsdag med godt vejr og arrangementet blev også denne gang besøgt af mange mennesker.  Ved åbningen klokken 09 mødte gæsterne talstærkt frem. Der var 16 stadeholdere og udvalget af emaljeskilte var meget flot.  Hele dagen blev præget af en livlig handel. Dagens besøgstal kom op på 300 deltagere.

På skiltetræffet kunne man købe John Juhler Hansens bog Gadens Blikfang. Forlæggeren fra Permild & Rosengreen, Otto Clemmensen, var mødt frem og fik solgt mange bøger. Gadens Blikfang koster 349 kr. og kan bestilles på forlagets hjemmeside www.permild-rosengreen.dk . Gadens Blikfang er et godt forslag til en julegaveide, hvis der er nogen i din omgangskreds, som IKKE har købt bogen – eller som du synes bør læse bogen.

Vi vil i god tid give besked til alle der ønsker det, hvornår næste skiltetræf finder sted. Har du ikke modtaget flere mails tidligere i år om SKILTETRÆF 2016 I NÆRUM, er det fordi vi ikke har din mailadresse. Tilmeld dig til maillisten her på hjemmesiden. Så vil du også modtage nyhedsbrev.  Listen er fortrolig og gives ikke videre til andre formål.

Tak til alle deltagere på Skiltetræf 2016. Vi ses næste gang der er skiltetræf.

Med venlig hilsen
John Juhler Hansen

Skiltetræf 2016 starter med at stadeholdere fra hele landet pakker ud og stiller op.
De næste 11 foto af skiltetræffet er taget af Søren Christensen.

Klokken er 8.00 og de 16 stader med skilte er klar til de ca. 300 gæster der kommer i løbet af dette skiltetræf 2016.

 

John Juhler Hansen vurderer skilte. Man kan efter skiltetræffet henvende sig på Johns hjemmeside og sende mail, hvis man vil i kontakt.

På skiltetræf 2016, blev emaljeskilt fra Bryggeriet Vestfyn vurderet til 6.000 kr.

Dette emaljeskilt blev vurderet til 6.000, solgt til en af de fremmødte for 5.500 kr på skiltetræffet.

På skiltetræf 2016 var der også stærk beskadigede, reparerede men sjældne emaljeskilte Kronborg til 2.000 kr og Dan Fløde-Is 3. 200 kr.

Der var skilte i alle prisklasser på skiltetræffet. Mindste pris på et skilt var 300 kr , højeste pris var 20.000 kr.

Interessen var stor på alle stader. Skiltetræf 2016 var som de andre år en mangfoldig samling af smukke skilte.

På skiltetræffet var vi enige om, at Ole fra Hobro havde den flotteste stand.

 

På Skiltetræffet møde man gamle bekendte og nye kontakter. Man udveksler oplysninger, handler og netværker.

På skiltetræffet kunne man købe John Juhler Hansens bog Gadens Blikfang. Forlæggeren fra Permild & Rosengreen, Otto Clemmensen, var mødt frem og fik solgt mange bøger.

Foto: Søren Christensen

12.07.16

GADENS BLIKFANG OMTALES I HORSENS FOLKEBLAD

Læs hele artiklen HER

TILMELD DIG NYHEDSBREVET