SKILTETRÆF 2020 er aflyst.

 ORIENTERING  – skiltetræf 2020 flyttes til forår 2021.

Som meddelt tidligere i år, måtte Skiltetræf 2020 den 28. marts 2020 aflyses på grund af corona restriktioner. Vi meldte dengang ud med en ny dato i Nærum.

Vi har nu talt med formand Dorte Stadil, Dansk Veteranbil Klub. De har henvendt sig konkret til Sundhedsmyndighederne og forelagt arrangement og lokaler for dem. Den tilbagemelding, de fik, lød på, at med de nuværende Corona-foranstaltninger gives der adgang for 54 gående gæster og Skiltetræf kan dermed ikke nu disponere over foreningens mødelokale i Nærum.

Da vi plejer at have omkring 300 gæster, hvortil kommer stadeholdere og deres medhjælper, kan markedet ikke gennemføres.  Skiltetræf 2020 lørdag den 19. september aflyses hermed.

Det er aftalt med Dansk Veteranbil Klub at der ved nytårsskifte 2020/2021 udmeldes en dato for næste Skiltetræf: I foråret 2021. 

Har du spørgsmål, kan du kontakte John på telefon 40 41 60 80 eller mail john@juhlerhansen.dk

SKILTETRÆF 2020 I NÆRUM er flyttet.

På grund af regeringens udmelding omkring coronavirus med tiltag imod smittespredning, skal vi som arrangører af Skiltetræf 2020 meddele, at vi har flyttet arrangementet til Lørdag den 19. september 2020 kl. 9 - 15 i Nærum, med uændret program jævnfør nedenstående program.

Kender du andre der har påtænkt at tage til Skiltetræf, må du gerne via din facebook, hjemmeside eller andet give besked om, at Skiltetræffet den 28.03.2020 er aflyst og i stedet er flyttet til lørdag den 19. september 2020. 

Har du spørgsmål, kan du kontakte John på telefon 40 41 60 80 eller mail john@juhlerhansen.dk

SKILTETRÆF 2020 I NÆRUM

Skiltetræf og marked med salg af historiske reklameeffekter lørdag 28. marts 2020 

Indbydelse til 8. Skiltetræf i Nærum i Dansk Veteranbil Klub Mødelokale, Nærum Hovedgade (Over Sommers Automobile Museum). Gratis adgang for alle.   

Lørdag den 28. marts 2020 fra kl. 09 til 15 afholdes 8. Emaljeskiltetræf – samlertræf og skiltemarked. Arrangementet foregår traditionen tro i Dansk Veteranbil Klubs mødelokale på adressen: Nærum Hovedgade 3, I sal, 2850 Nærum. Kør af motorvej E 47 E 55 (Helsingør-motorvejen), afkørsel 14 eller DSB med S-tog og Nærumgrisen til endestation. Dørene åbnes præcis kl. 09.00. 

Gratis adgang for alle til emaljeskiltetræf

Der er gratis adgang for alle til emaljeskiltetræf, hvor man kan købe, sælge og bytte gamle emaljeskilte, plakater og andre historiske reklameeffekter. Eneste betingelse er, at alle (også de handlende) kun sælger originale genstande. Igen i 2020 møder en række af landets førende handlende op, for at sælge originale emaljeskilte, gamle blikskilte, blikdåser, emblemer, plakater, historiske reklameeffekter osv. Ligeledes kan man til en favorabel pris købe Gadens Blikfang, bogen om danske emaljeskilte. 

I lokalet hvor emaljetræffet afholdes, er der mulighed for at møde andre og være sammen om den fælles interesse for historisk reklame og emaljeskilte. Alle er således velkommen til at møde op og se, hvad der rører sig inden for dette specielle felt og kigge på standene, hvor de handlende står med et righoldigt udvalg. Udbuddet af historiske reklameeffekter og emaljeskilte til salg er gang efter gang øget.  

Gratis vurdering af emaljeskilte

Arrangørerne har også sat et par borde op, således at de fremmødte kan sidde ned, tale, bytte og sælge. De fremmødte kan få gratis vurdering af medbragte emaljeskilte ved John Juhler Hansen. Tag eventuelt fotos med.  

Stand på Emaljeskiltetræf 2020 (stadeplads bestilling):

Har du spørgsmål om, eller ønsker at bestille borde til en stand på 8. Emaljeskiltetræf 2020 (pr. bord 350 kr.), send en mail til john@juhlerhansen.dk Andre spørgsmål om arrangementet til arrangørerne: Bjarne Mortensen, Hellerup, tlf. 40 63 14 65 eller John Juhler Hansen, tlf. 40 41 60 80.

 

SKILTEUDSTILLING 2017 BLIKFANG

BLIKFANG vises på Danmarks Industrimuseum i Horsens

Udstillingen BLIKFANG om danske emaljeskilte i 1886-1999 kan ses på Danmarks Industrimuseum Gasvej 17-19  8700 Horsens  fra 9. april til 22. oktober 2017. Museet har åbent syv dage om ugen alle dage kl. 11.00 – 16.00.

Du kan læse om udstillingen HER

Har du endnu ikke købt bogen ”Gadens Blikfang” , kan den købes på Industrimuseet, når du skal se udstillingen med emaljeskilte. Eller på forlagets hjemmeside

Indtryk fra åbningen af BLIKFANG d. 8 april

Åbningen af Blikfang blev et tilløbsstykke. Gæsterne strømmede ind på Danmarks Industrimuseum.

Museumsleder Ole Puggaard bød velkommen og takkede museets medarbejdere for arbejdet, der var lagt i udstillingen.

Åbningstalen blev holdt af borgmester Peter Sørensen, Horsens.

Borgmester Peter Sørensen, Horsens og John Juhler Hansen klipper snoren. Blikfang er åbnet.

Industrimuseets Café Gaslight stod for traktementet. Caféens leder, Jane Gønge, havde lavet tre skiltelagkager.

John Juhler Hansen viser udstillingen frem for borgmester Peter Sørensen. Undervejs spørger en gæst ind til en skilt og en god snak opstår.

To af de frivillige fra Industrimuseets skolemuseum var særligt interesserede i de gamle skiltes historie.

Dagens arrangement blev afsluttet med, at John holdt foredrag om danske emaljeskilte gennem 125 år.

Tak for fotos til hjemmesiden til Søren Hauge Carlsen, Vejle. Tak for lån af emaljeskilte fra ID-Marking Johs. Thejll, Birekerød samt fra Glud Museum, Danmarks Tekniske Museum, Odsherreds Museum, Køge Museum og Andelslandsbyen Nyvang samt de private indlån.